Edit

Boek direct een rit

Gebruik onze boekingstool om een rit te boeken.

Vrijblijvende Offerte

Liever eerst een offerte ontvangen? Dat is mogelijk.

Denpasar, Bali

Gianyar, Bali

Onze Diensten

Onze Diensten

Wichian_foto 2
Onze diensten

Privéchauffeur

DELTA Exclusive biedt privévervoer op maat. Of het nu gaat om één of meerdere personen, enkele reis of retour; wij brengen u veilig en comfortabel van A naar B. Met een privéchauffeur kunt zich
richten op andere zaken dan de weg. U kunt ontspannen achteroverleunen in onze fijne stoelen, u voorbereiden op een afspraak of optreden of doorwerken op de achterbank.

Bij DELTA Exclusive gaan we voor transparante tarieven; u betaalt een minimaal tarief, vermeerderd met een vast tarief per kilometer en een eventueel wachttarief. Zo kunt u ons inzetten voor een korte rit of meerdere ritten per dag.

Boek nu uw rit met onze privéchauffeur tegen het basistarief van €0,99 per kilometer.*

*Exclusief minimale kilometer-afname, eventueel wachttarief, retourtarief en andere opslagen

Voor particulieren

Comfortabel onderweg met DELTA Exclusive. Wij nemen graag uw vervoer uit handen, zodat u
ontspannen aankomt op uw locatie. U boekt ons voor uw privé-afspraak, een rit van en naar de
luchthaven, terug na een diner, voor vervoer van, naar en tijdens een begrafenis of een statige
entree tijdens een bruiloft!

Voor ondernemers

Doorwerken, gesprekken voeren tijd om na te denken.

Voor VIP (artiesten)

Kom uitgerust aan bij uw optreden.

Voor hotels en horeca

Airportservice voor uw gasten, vervoer van en naar restaurants en bezienswaardigheden.

Onze diensten

Directiechauffeur

Gewoon doorwerken tijdens uw rit. Met voldoende ruimte voor uw laptop, tablet of dossiers. Voer in alle discretie telefoongesprekken of rust uit voor uw volgende afspraak.

DELTA Exclusive is gecertificeerd als professioneel directiechauffeur en in het bezit van het certificaat CCV-D1. Wij bieden onze services aan voor één of meerdere dagdelen, zodat u of uw directielid verzekerd is van hoogwaardig, comfortabel en efficiënt vervoer. Wij halen de persoon op op het gewenste adres, thuis of op kantoor. Vervolgens zorgen wij voor vervoer naar de afgesproken plaatsen – inclusief wachttijden tijdens afspraken.

Het vervoer is van alle gemakken voorzien. DELTA Exclusive beschikt over een eigen, exclusieve, luxe en representatieve auto, de BMW 530e Sedan, uitgerust met belangrijke opties als smartphone-aansluitingen, tablet-houders, een zonnescherm en geblindeerde ramen. 

Via DELTA Exclusive boekt u zowel de diensten van onze chauffeur inclusief als exclusief een auto. Kijk op onze tarievenpagina voor meer informatie.

Boek nu uw rit met onze directiechauffeur vanaf €160 per dagdeel.*

*Exclusief eventueel wachttarief, retourtarief en andere opslagen

CCV-D1

Onze directiechauffeur beschikt over alle nodige adequate kennis, inzicht en vaardigheden ten aanzien van rijvaardigheid, serviceverlening, verkeersveiligheid en regelgeving. Door de certificatie
met CCV-D1, verzekeren wij u van een professionele chauffeur met bijzonder goed ontwikkelde voertuigbeheersing, topografische kennis en een servicegerichte, zakelijke en open houding. Dankzij de opleiding tot directiechauffeur, is er ook kennis aanwezig over het beveiligen van
passagiers.

Wichian_1
Onze diensten

Ons verzorgingsgebied

Wij zijn gevestigd in het centrum van Apeldoorn in Gelderland, centraal gelegen in Nederland en dichtbij verkeersaders als de snelwegen A1 en A50. Dat zorgt ervoor dat we zowel in onze eigen omgeving, maar ook binnen heel Nederland snel beschikbaar zijn en onze diensten kunnen aanbieden. Vanuit Apeldoorn zijn wij binnen ongeveer een uur in Amsterdam, Utrecht, Groningen en Eindhoven.

Apeldoorn

DELTA Exclusive is beschikbaar in de regio Apeldoorn en levert diensten aan particulieren, toerisme, hotels en horeca en ondernemers. Wij zijn uiteraard ook beschikbaar op verschillende bedrijventerreinen in Apeldoorn, zoals Bedrijventerrein Apeldoorn Noord, Stadhoudersmolen, Ecofactorij en Osseveld. Ook zijn wij beschikbaar als directiechauffeur voor diverse grote organisaties die zijn gevestigd in Apeldoorn, zoals de Belastingdienst, Centraal Beheer Achmea
en Politie.

Arnhem

DELTA Exclusive is beschikbaar in de regio Arnhem en levert diensten aan particulieren, toerisme, hotels en horeca en ondernemers. Wij zijn uiteraard ook beschikbaar op verschillende bedrijventerreinen in Arnhem, zoals Bedrijventerrein Rijnpark, Presikhaaf, Ijsseloord en Industriepark Kleefse Waard. Ook zijn wij beschikbaar als directiechauffeur voor diverse grote organisaties die zijn gevestigd in Arnhem, zoals VGZ, Liander en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Zwolle

DELTA Exclusive is beschikbaar in de regio Zwolle en levert diensten aan particulieren, toerisme, hotels en horeca en ondernemers. Wij zijn uiteraard ook beschikbaar op verschillende bedrijventerreinen in Zwolle, zoals Bedrijventerrein Hessenpoort, Marslanden, Voorst en De Vrolijkheid. Ook zijn wij beschikbaar als directiechauffeur voor diverse grote organisaties die zijn gevestigd in Zwolle, zoals Hogeschool Windesheim en Wehkamp.

Deventer

DELTA Exclusive is beschikbaar in de regio Deventer en levert diensten aan particulieren,
toerisme, hotels en horeca en ondernemers. Wij zijn uiteraard ook beschikbaar op verschillende bedrijventerreinen in Hanzestad Deventer, zoals Bedrijventerrein Kloosterlanden, Bergweide en A1 Bedrijvenpark. Ook zijn wij beschikbaar als directiechauffeur voor diverse grote organisaties die zijn gevestigd in Deventer, zoals het Deventer Ziekenhuis.