Edit

Boek direct een rit

Gebruik onze boekingstool om een rit te boeken.

Vrijblijvende Offerte

Liever eerst een offerte ontvangen? Dat is mogelijk.

Denpasar, Bali

Gianyar, Bali

Over DELTA

Over Delta

Wichian_1
Over DELTA

Ons verhaal

DELTA Exclusive is ontstaan vanuit passie. Passie voor personenvervoer en persoonlijke service, met jarenlange ervaring opgedaan binnen Defensie. Gecertificeerd (getuigschrift D1) en ervaren (directie)chauffeur Wichian de Ruiter heeft sinds 2010 diverse chauffeurswerkzaamheden verricht; van buschauffeur, vrachtwagenchauffeur en taxichauffeur tot privéchauffeur van de generaal en veteranen verbonden aan het Veteranen Instituut van de Marechaussee.

Met ruim 5 jaar ervaring in directie- en bijzonder personenvervoer, staat DELTA Exclusive garant voor de hoogste kwaliteit persoonlijk vervoer. Betrouwbaar, discreet, flexibel en altijd op tijd. DELTA Exclusive beschikt over een eigen, exclusieve, luxe en representatieve auto, de BMW 530e Sedan, uitgerust met belangrijke opties als smartphone-aansluitingen, tablet-houders, een zonnescherm en geblindeerde ramen. 

De combinatie van ervaring, passie en kwaliteit zorgt ervoor dat DELTA Exclusive zich leent voor uiteenlopende vormen van personenvervoer. Wij zijn inzetbaar als privéchauffeur voor ondernemers en VIP’s of artiesten, maar ook voor particulieren. Zo verzorgen wij ook graag vervoer van en naar hotels, luchthavens en tijdens bijzondere gelegenheden als bruiloften en begrafenissen. 

Ervaring

Certificaten & rijbewijzen

CCV-D1

Directiechauffeur

Rijbewijs BE en B+

Rijbewijs voor auto met aanhanger

Rijbewijs C

Vrachtwagenrijbewijs

Rijbewijs D

Busrijbewijs

Onze auto: BMW 530e Sedan

De BMW 5 Serie Sedan is de ultieme sportieve business sedan. Tijdens zowel korte als lange ritten biedt hij optimaal comfort en superieure kwaliteit, maar vooral rijplezier van het hoogste niveau.

Telefoon

+(31) 6 21 69 15 99

Email

wichian@delta-exclusive.nl

Vestigingsadres

Koninginnelaan 213, Apeldoorn

Beschikbaarheid

Flexibel. De reserveringstool toont de actuele beschikbaarheid.